сряда, 11 януари 2012 г.

Винаги внимавай кой е зад теб! (видео)


Гонсало Сантро
Определено вратарят на Реал Сосиедад Гонсало Сантро ще запомни тази максима, след като в мач за купата на Испания срещу Майорка допусна наистина фрапантна грешка.

Преди началото на срещата Реал Сосиедад си бяха осигурили комфортна преднина от 2:0 в първия двубой от Осминафиналната фаза на турнира. Самият двубой обаче се разви повече от кошмарно за тях и в крайна сметка завърши с разгромна победа за Майорка от 6:1. Не винаги вратарят има вина за подобна загуба на неговия отбор. Но Гонсало Сантро имаше повече от лош ден и една негова проява окончателно закопа амбициите на съотборниците му за продължаване напред.

При резултат от 4:1 стражът на Реал Сосиедад улови топката след опит за прострелно подаване от самата аут линия. Вратарят най-спокойно се придвижи напред и реши да си поведе топката, забравяйки за изостаналия зад него играч, който се беше опитал да центрира. Виждайки предоставената възможност, футболистът на Майорка ускори крачка и, открадвайки топката, реализира този така лесен гол.

Няма коментари:

Публикуване на коментар